Průvodce stylem čelenek schválený celebritami

S čelenkami je to trochu jako s kovbojskými klobouky, protože je nemůžete nosit stydlivě – musíte je mít na sobě a dát o sobě vědět. Proto jsme spíše než to, že si ji nasadíte na cestách, zjišťovali, jak některé z celebrit, které si tento vzhled oblíbily, nosí čelenky s rozmyslem a stylově a sebevědomě.
Tady je devět způsobů, jak nosit čelenku v roce 2020.

Pokud máte pochybnosti o tom, jak nosit čelenku, nyní je čas zvednout nad tímto trendem závoj. S
oživením seriálu Gossip Girl na obzoru a celebritami od Jessicy Alby po Zendayu, které tento doplněk nosí, trend dámských čelenek v dohledné době nikam nezmizí.

Tento vlasový doplněk zaznamenal v roce 2008 opětovný zájem, který vyvrcholil jeho estetickým rozkvětem s královnou tohoto trendu Blair Waldorf. Jeho návrat se uskutečnil až o deset let později, a to mimo jiné díky značce Prada, která na své přehlídce jaro/léto 2019 předvedla na molu své modelky ověšené nadměrnými vycpanými čelenkami a polstrovanými čelenkami.

Někde uprostřed byla Kate Middleton a její čelenky připomínající tiáru. Série #HBOTD (Headband of the Day) Chrissy Teigen, která má na Instagramu obrovskou sledovanost, podpořila příklon k tomuto trendu.

Jistě, za deset let můžete o svých #OOTD pochybovat, ale to vám nezabrání nosit čelenku už teď. Stejně jako gumičky, mašle, sponky a sponky, i tato mánie vlasových doplňků tu zůstane. A my jsme pro. Ať už polstrovaná, kožená nebo zdobená, čelenka nebo čelenka je snadný způsob, jak se stylizovat a nasměrovat energii Prada-girls.

Emma Robertsová zvolila červenou stočenou čelenku, která kontrastovala s jejím jednobarevným vzhledem, zatímco Kaia Gerberová se vyřádila s šátkem ve stylu 90. let. Někteří vytáhnou vlasový doplněk, kdykoli potřebují zakrýt špatný účes, jiní, jako například Jessica Alba, ho zakomponují do svého vzhledu na červeném koberci. Ať tak či onak,
prošli jsme některé z jejich nejlepších outfitů a přidali několik možností k nákupu.

Čelenka s trojitou růží Chrissy Teigen

Chrissy Teigen nosí čelenku s trojitými růžemi

Možná se nikdy nebudete moci držet za ruku s Johnem Legendem, ale můžete se zamilovat do způsobu, jakým Chrissy Teigen pozvedá svůj vzhled pomocí čelenky s trojitými růžemi. Šaty navrstvěte na džíny a podpatky vyměňte za kozačky, abyste tento outfit na víkendový brunch mohli nosit i uprostřed zimy.

Sportovní čelenka Belly Hadid ve stylu 80. let

Bella Hadid nosí sportovní čelenku

Bella Hadid dokázala zakomponovat design čelenky z 80. let do sexy sportovního stylu, čímž nám poskytla další důvod, proč si tento doplněk obléknout po cvičení ve fitness nebo na józe. Teď už
se jen stačí
na jaro zásobit malými svetříky a šortkami.

Čelenka s leopardím vzorem od Poppy Delevingne

Poppy Delevingne nosí leopardí čelenku

Na nákupy si osvojte leopardí čelenku, noste ji s rovnými džínami ohrnutými ke kotníkům a teniskami, abyste vypadali cool a zároveň žensky jako Poppy Delevingne.

Zendaya má barevnou čelenku

Podívejte se na její
barevnou čelenku.
Zendaya a její velmi barevná čelenka

Zendaya to chápe: Jedním z nejjednodušších (a nejodvážnějších) způsobů, jak nosit čelenku, je sladit ji s barvou a látkou šatů nebo oblečení. Perlové náušnice a bílé jehlové podpatky tento vzhled pozvednou.

Salma Hayek má čelenku s kamínky

Salma Hayek nosí čelenku s kamínky

Salma Hayek je podnikatelka a stejně tak i její čelenka. Tato úzká čelenka, kterou nosí k nepadnoucímu kostýmku, se hodí stejně dobře do kanceláře jako na večer k elegantnímu outfitu.

Červená kroucená čelenka Emmy Roberts

Emma Roberts nosí stočenou čelenku

Kontrastní doplněk může oživit jednobarevný outfit. Emma Roberts nosí červenou uzlíkovou čelenku s krémovou džínovou bundou a odpovídajícími kalhotami a vypadá spíš jako holčičí večer než jako nezbedná holčička z mateřské školy.

Kaia Gerber má šátek

Kaia gerber a její šátek ve stylu 80. let

Pokud sníte o tom, že vyměníte svůj šatník za šatník Kaie Gerber, prozatím vám doporučujeme začít s lookem, který lze velmi snadno napodobit – stačí vám jen pár základních kousků z vašeho šatníku: zkrácený pletený svetr, džíny, vysoké boty converse, šátek do vlasů a je to!

Sametová vycpaná čelenka od Busy Philipps

Sametová polstrovaná čelenka Busy Philipps

Busy Philipps nám zde ukazuje, že jednobarevná čelenka může na večerní rande přinést harmonii k šatům s potiskem a jasně červeným botám.

Šperková čelenka Jessicy Alby

Jessica Alba má na hlavě čelenku zdobenou perlami

Jessica Alba by se v poněkud královském stylu na červeném koberci klidně hodila na královnu (nebo vévodkyni z Cambridge). Jessica Alba zvolila k péřovým šatům šperkovou čelenku zdobenou perlami. Výsledek, moderní i nadčasový, je naprosto nádherný a dokonale se hodí na významnou událost. Napodobte její styl a minimalizujte ostatní doplňky, čelenka by měla zůstat středobodem vašeho outfitu.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *