3 způsoby nošení dámské čelenky do vlasů

V poslední době se čelenky objevují všude a my je milujeme! Je to tak jednoduchý doplněk, který rychle vylepší váš každodenní vzhled. Pokud si obvykle upravujete vlasy s rozpuštěnými loknami, dámská čelenka je snadný způsob, jak ozvláštnit svůj outfit.

Není nic lepšího než doplněk, který vašemu outfitu okamžitě dodá eleganci, a to vše bez sebemenší námahy. Od pásky do vlasů až po gumičky do vlasů přes pásky je skvělé mít možnost ozdobit svůj outfit pouhým pohybem ruky.

Existuje spousta způsobů, jak doplnit svůj účes: standardní čelenka, která končí za ušima, plná nebo elastická čelenka a jednoduchý šátek, který si můžete uvázat. Žádnou z nich neuděláte chybu, ale módní fajnšmekři a It Girls si oblíbili zejména první dvě!
Jednoduchá a trendy čelenka vypadá skvěle. Je to zábavný, barevný doplněk, který okamžitě doplní váš outfit a zdá se být obzvlášť vhodný pro letní období. A ať už si vyberete jakoukoli látku, barvu nebo vzor, čelenka udělá z každé obyčejné věci neobyčejnou.

Tady jsme pro vás shrnuli 3 způsoby, jak čelenku nosit nebo stylově obléknout.
Podívejte se na ně níže a v mžiku proměňte svůj outfit…

1 – Noste čelenku pod vlasy

Nejjednodušší způsob, jak nosit čelenku, je umístit ji jako tradiční čelenku: pod vlasy. To je nejženštější a nejklasičtější způsob nošení. Kromě toho, že je mimořádně elegantní, je to také skvělý způsob, jak skrýt začínající odrosty, pokud jste neměli čas zajít ke kadeřníkovi. Nakonec umístěná pod vlasy dodá vlasům objem a objem.

Noste stočenou čelenku pod vlasy, celenka-do-vlasu.cz
Stylově nošená čelenka, celenka-do-vlasu.cz

2 – Čelenka nošená přes vlasy

Pro elegantnější vzhled zvolte stočenou čelenku a noste ji přes vlasy jako korunku. Tato varianta je ideální pro stylový vzhled na pláži a zabrání tomu, aby vám vlasy rozfoukal vítr!

Čelenka do vlasů s tropickým potiskem, celenka-do-vlasu.cz
Čelenka se nosila na pláži, celenka-do-vlasu.cz

3 – Sofistikovanější vzhled pomocí čelenky s culíkem

Dalším způsobem nošení čelenky je culík. Zdokonalí a sofistikuje váš vzhled! Zrealizujte tento trend ve svém šatníku a vyberte si z nabídky čelenek do vlasů s barevnými potisky nebo ze saténových látek, které se vám budou hodit k vašemu oblečení!
Vyberte si tropickou čelenku na plážové sezení nebo si troufněte na gingham hairband a dodejte svému vzhledu retro nádech.

Čelenka do vlasů nošená s culíkem, celenka-do-vlasu.cz

Naše kolekce dámských čelenek

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *