Jak nosíte čelenku z přehlídkového mola v běžném životě?

Často je náročné přizpůsobit trendy z módních přehlídek reálnému životu, aniž byste vypadali úplně nepatřičně. V tomto článku se podíváme na různé způsoby nošení čelenky nebo čelenku z přehlídkových mol, která nezruinuje banku a která dodá vašemu každodennímu vzhledu ženskost a sofistikovanost. Jste připraveni přijmout tuto výzvu?

Jak nosit čelenku a čelenku z přehlídkových mol?

Chcete naskočit na obrovský trend, neutratit spoustu peněz a zároveň udržet svůj rozpočet na rozumné částce? Vycpávané čelenky se v poslední době staly novým trendem v oblasti vlasových doplňků. V současné době jsou všude k dostání také sponky, šátky a čelenky.

Čelenky a čelenky z módních přehlídek

Prada, Miu Miu a Simone Rocha představily své dámské kolekce, v nichž se modelky procházely po molu s vycpanými čelenkami nebo čelenkami do vlasů pro sezónu jaro/léto 2019. Výsledkem je nečekaný vzhled, který je na půli cesty mezi majestátností a naprostou neotřelostí. Sportovní čelenky (vzpomeňte na Gucciho a Fendiho) jsou tu s námi už nějakou dobu a zůstávají oblíbené, ale polstrované čelenky a klasické ženské čelenky zažívají renesanci a tento trend se nechystá zaniknout.

V nepřeberném množství čelenek a čelenkových stylů si jistě najdete takový, který bude vyhovovat vašemu osobnímu stylu a účesu. Při správném nošení vám dodají sofistikovaný vzhled, který je naprosto odvážný a okouzlující.
Blair Waldorf by to schválila!

Blair Waldorf s čelenkou
Blair Waldorf má na sobě čelenku

Blair Waldorf má na sobě čelenku ve filmu Gossip Girl

Podívejte se na polstrovaná čelenka nebo trendy „polstrovaná čelenka“

Pokud se chystáte na klasický vzhled, tento design polstrované čelenky je rozhodně trendy a dodá vám královský akcent à la Kate nebo Pippa Middleton.

Kate Middleton a její slavná čelenka neboli polstrovaná čelenka
Pippa Middleton nosí sametovou vycpanou čelenku

Existuje spousta různých stylů se sametem, ozdobami, krystaly a perlami, jako je tato pletená sametová čelenka Paola a tento úžasný model zdobený perlami a kamínky. Noste je s kalhotami, krajkovým topem a červenou rtěnkou a získejte mimořádně ženský, moudrý vzhled.

Takže, jak se stylizovat s těmito prošívanými čelenkami

jak nosit prošívanou čelenku, butik Mon Petit Bandeau

Vlasy můžete mít rozpuštěné nebo je stáhnout do nízkého culíku, copu či drdolu. Zachovejte jednoduchost, protože polstrovaná čelenka je skutečným stylovým doplňkem. Pro
elegantní styl doporučujeme udržovat nízký culík.

Představujeme bandeau cheveux femme, doplněk bez námahy, který můžete nosit s culíkem

.

V průběhu let se stočená nebo zauzlovaná dámská čelenka do vlasů prosadila jako klasika. Je to snadno nositelný doplněk, který okamžitě dodá vašemu outfitu stylový nádech. Chcete-li vypadat méně konformně a trochu netradičně, noste čelenku s uzlem na straně hlavy. S culíkem nebo copem je módní a okouzlující efekt zaručen!

Na podzim-zimu se hodí sametová leopardí čelenka nebo čelenka do vlasů s hadím potiskem python se bude na vaší hlavě vyjímat. Snadno se nosí přes vysoký culík, protože nejsou vycpané.

Jak nosit šátek do vlasů?

Šátky do vlasů jsou také součástí trendu dámských čelenek. Lze je nosit snadno a pro všechny příležitosti. Jejich styl v nás vyvolává nostalgii po 60. letech. Šátek si můžete uvázat na jednu stranu nízkého culíku, drdolu nebo copu, nebo jednoduše přes rozpuštěné vlasy.

Jak nosit čelenku na krátkých vlasech

Nošení čelenky na krátkých vlasech

Častým omylem je, že krátké vlasy jsou omezeny na sponky a drdoly nebo že prostě žádné vlasové doplňky nejsou možné. Navzdory tomu, co si možná myslíte, čelenky a čelenky na krátkých vlasech fungují opravdu dobře a poskytují vám spoustu možností stylingu.

Čelenka je dokonalým doplňkem pro krátké vlasy. Vycpávky nebo zdobené styly dodají vašemu krátkému střihu objem, spoustu textury a podtrhnou jeho rozměr.

Pokud máte středně krátké vlasy, můžete se rozhodnout pro čelenku s natáčkou nebo mašlí. Pokud máte vlasy natupírované, platí pro vás všechny doplňky: tlusté nebo tenké čelenky, čelenky, a dokonce i šátky a šátky.

Pokud jde o čelenky, máte nespočet možností: materiál, barvy a potisky. Jednoduchá nebo dvoubarevná čelenka v neutrální barvě se hodí na neformální akce nebo když si chcete jen stáhnout vlasy, zatímco širší čelenka je ideální pro elegantnější příležitosti.

Ačkoli kovová čelenka zní rockově, ve skutečnosti je jemná a elegantní. Obvykle najdete kovové čelenky, které jsou inspirovány řeckými bohyněmi nebo obdobím renesance. Jsou
ideální pro krátké vlasy.

Jak nosit čelenku nebo čelenku přes ofinu

Nošení čelenky s třásněmi

Čelenka nebo čelenka může být skvělou volbou, pokud si necháváte narůst třásně nebo vlasy po nedávném účesu nebo v mezidobí, kdy měníte účes. Pokud máte třásně, čelenka je může stáhnout z obličeje nebo je zvýraznit podle toho, jak je nosíte.
Tenké čelenky jsou k třásním ideální, protože zůstanou na svém místě po celý den a umožní vašim třásním zaujmout hlavní roli. Pokud se snažíte dostat třásně z obličeje, zvolte klasický styl.

Když už víte, jak nosit čelenku a čelenku, proč si ji nevyzkoušet? Jaký styl budete nosit vy?

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *