Od Prady po Kate Middleton – dámská čelenka je oficiálně zpět!

Připomínají vám čelenky vaše dětství? Věřte tomu nebo ne, ale vlasový doplněk z 90. let je opět v kurzu. Nejvyhledávanější styly: stočená čelenka a sametová čelenka posetá perlami nebo drahými kameny. V tomto článku vám Mon Petit Bandeau přináší průvodce inspirací a účesy, které si s těmito doplňky můžete osvojit.
Tour d’Horizon …

Kde se vzal tendence čelenek do vlasů pro ženy?

čelenky do vlasů trend 2019

Čelenky a čelenky měly v průběhu let tolik iterací – od Grace Kelly a Brigitte Bardot po královnu čelenek Blair Waldorf – a jako takové nebyly vždy nejmódnějším kouskem k nošení. Devadesátá léta jsou už dávno pryč a naše kdysi milované čelenky už dávno zmizely z našeho stylového repertoáru. Nanejvýš jsme je mohly používat k udržení vlasů v koupelně (make-up hairband pro naši kosmetickou rutinu).

Ale čelenka si znovu získává své místo v každodenním stylu – a co víc, stává se výjimečným, stylovým doplňkem. Je to snadný způsob, jak ozvláštnit obyčejný styl. Ať už složitě korálková, nebo nenápadná: skromná čelenka se stala skutečným lákadlem pro oči.

Po renesanci gumiček, sponek a sponek do vlasů tedy není divu, že se módní návrháři a designéři obrátili k čelence a čelence jako k „It doplňku“, který se stále znovu objevuje. Na
přehlídkových molech v rámci přehlídek jaro/léto 2019 ukázaly čelenky a čelenky do vlasů svou skutečnou všestrannost.

Prada zvolila styl 60. let, Dior ji zlehčil a Simone Rocha představila své pojetí čelenky jako královského emblému, jakési čelenky vhodné pro královnu. Od té doby si tento vzhled osvojil nespočet influencerů dávno předtím, než se tyto kousky staly dostupnými. Čelenky a čelenky už dávno nejsou jen svatebními doplňky, ale staly se samostatnými módními předměty. A Kate Middleton vám nebude tvrdit opak. Čelenka se stala oblíbeným doplňkem vévodkyně z Cambridge. Nedávno způsobila rozruch vycpanou čelenkou zdobenou drobnými perlami, když se 9. listopadu objevila v londýnské Royal Albert Hall během každoročního vzpomínkového ceremoniálu.

Také Kate Middleton je v kurzu a pravidelně nosí nadměrné sametové vycpávky na hlavě.

Tyto styly čelenek se vracejí

Čelenka v retro stylu řvoucích dvacátých let

Víme, že čelenky jsou retro. Nebyly však oblíbené jen v devadesátých letech, ale také v období Roaring Twenties. Žádný outfit se neobešel bez čelenky: S kamínky, peříčky, síťovanými vsadkami, flitry nebo drobnými perlami. Pokud se chcete přiklonit ke vzhledu Gatsbyho, měli byste zapomenout na styl „méně je více“. Tady je glamour vším!“

Tento trend se nyní stal hlavním proudem a nabízí širokou škálu stylů pro každý den. A pro ty, kteří hledají něco výjimečného, jsou v našem obchodě Mon Petit Bandeau k dispozici skvělé možnosti.

Oversized čelenka

Nadrozměrná polstrovaná čelenka

Nadrozměrná čelenka vytváří elegantní vzhled. Méně dobře se hodí k copům nebo jakémukoli jinému účesu – stačí ji nosit ve volně rozpuštěných vlasech. Ideální? V dlouhých, vlnitých vlasech. V saténovém nebo sametovém provedení – bude ideální pro klasický ultrašik vzhled.

Točená čelenka

Kroucená čelenka pro ženy na celenka-do-vlasu.cz

Jedním z nejjednodušších způsobů, jak zamaskovat špatné dny ve vlasech, je saténová nebo sametová čelenka. Zvolte retro s hladkým, nízkým culíkem nebo cool a ležérní s nestrukturovaným drdolem. Ať tak či onak, sametová natočená čelenka nebo saténová je nejrychlejší způsob, jak bez námahy sublimovat svůj vzhled.

Čelenka a čelenka : Průvodce inspirací pro vzhled

Tady je průvodce inspirací, jak nosit tento trend, a nakupte si ten správný kousek pro vás.

Brigitte Bardot a její slavná tmavě modrá čelenka

Poznámky ke stylu: Aby váš výběr čelenky nevypadal příliš kostýmově, dbejte na to, aby v ní byl vždy nějaký rozpuštěný nebo nestrukturovaný prvek podle Brigitte Bardot.

minimalistický styl dámské čelenky

Poznámky ke stylu: Chcete-li vypadat elegantněji, odkazujeme na minimalismus. Noste jednoduchou čelenku, která připomíná základní prvky šatníku, jako je rolák nebo sako s blejzrem.

Carolyn Kennedy nosí dámskou želvovinovou čelenku

Poznámky ke stylu: Vyzkoušejte si vzhled 90. let a přidejte oválné sluneční brýle, abyste obrátili pozornost k čelence jako Carolyn Bessette-Kennedy.

Caroline Daur nosí dámskou čelenku s pěknými náušnicemi

Poznámky ke stylu: Udělejte si klasickou černou čelenku Bardot trochu modernější, verze Caroline Daur je méně široká a nosí se zlatými šperky.

dámská čelenka v podání návrhářky Marine Serre

Poznámky ke stylu: Novým způsobem nošení dámského trendu čelenek je hra s texturami a přidání dalších doplňků. Přidejte náušnice a zbytek vzhledu ponechte jednoduchý jako v tomto outfitu z módní přehlídky návrhářky Marine Serre.

Natahovací sportovní čelenka

Poznámky ke stylu: Mnoho modelek z přehlídkového mola se rozhodlo pro toto sportovnější provedení (jako u značky Fila) a nosí natahovací čelenku přes vlasy, nikoliv zastrčenou pod nimi.

Grace Kelly nosí zlatou čelenku se šperky

Grace Kelly sladila zlatou čelenku se svými šperky. Tento žhavý look se nám líbí!

Emma Louise má na hlavě oversized čelenku od návrhářky Alessandry Rich

Poznámky ke stylu: Emma Louise Connolly zvolila na svatbu princezny Eugenie vzhled od Alessandry Rich – návrhářky, která je v tomto trendu skutečně v popředí.

Kate Middleton má sametovou vycpanou čelenku

Poznámky ke stylu: Kate Middleton má sametovou vycpanou čelenku od návrhářky Jane Taylor. Působivá čelenka pro svou výšku a dramatický objem, rozhodně odvážný vzhled vévodkyně z Cambridge.

.

Nosit čelenku nebo čelenku znamená během několika okamžiků sublimovat jakýkoli outfit a propůjčit mu dokonalou eleganci.

Anna Vitiello nosí čelenku v kombinaci s krásnými náušnicemi

Poznámky ke stylu: Vypadá to, že pro rok 2019 a další roky je módní kombinací čelenka a náušnice. Ani
Anna Vitiello nám neřekne
jinak.

Florrie thomas nosí prošívanou sametovou dámskou čelenku

Poznámky ke stylu: Slaďte barvu čelenky s večerními šaty jako Florrie Thomas a sledujte, jak váš styl stoupá.

Tento trend se nyní stal hlavním proudem a nabízí širokou škálu stylů pro každý den. A pro ty, kteří hledají něco výjimečného, je v našem obchodě Mon Petit Bandeau několik skvělých možností.

Otázkou teď je, které čelence nebo čelence propadnete? Nakupujte v našich kolekcích, najdete zde široký výběr modelů pro ženy!

Kolekce dámských čelenek Mon Petit Bandeau
Kolekce dámských čelenek Mon Petit Bandeau

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *